Atelierroute de Beetse Ter Borg

Mirella Satoor de Rootas

Ik ben Mirella A. Satoor de Rootas. Ik woon met mijn man Ton Pander in Valthermond, Drenthe. Samen hebben we Atelier Nexus, waar we elke dag te vinden zijn. Ik maak multimedia schilderijen. Daarvoor werk ik vaak met reliëf en allerlei structuren die ik aanbreng op het doek, voor ik ga schilderen. Soms begin ik met collages die al verwijzen naar de kleuren en onderwerpen die ik in mijn hoofd heb. Ik schilder vanuit m’n verbeelding en gebruik soms eigen fotomateriaal als referentie. Mijn werk laat zich het best omschrijven als kleurrijke, abstracte landschappen. Ik ben op zoek naar de grens tussen verbeelding en werkelijkheid en laat me het meest leiden door wat ik van binnen zie en voel. Ik hoop dat je in mijn schilderijen op reis kunt gaan in je eigen verhaal. Wil je meer zien van mijn werk, of van de assemblage objecten van Ton Pander? Je vindt Atelier Nexus op Facebook. Voor meer informatie kun je bellen: 06 20 300 989, of mailen naar mirellasdr@home.nl