Atelierroute de Beetse Ter Borg

Dina de Vreeze

“Welkom bij B.B. schilderijen en geniet van mijn creaties. Als kind heb ik veel getekend, daarna iets minder maar toen kwam de kriebel in 2003 boven. Vier jaar lang lessen gevolgd in het tekenen en olieverf schilderen. Daar heb ik veel van geleerd. Mijn eigen B.B. atelier realiseerde ik in 2008 en met veel plezier en enthousiasme breng ik al mijn vrije uurtjes door met het schilderen. B.B. atelier is de afkorting van mijn meisjesnaam. Ook ondertekenen ik altijd mijn schilderijen met B.B. Drie avonden per week begeleid ik groepen met dezelfde passie.

Mijn onderwerpen variëren nogal, maar mijn voorkeur gaat uit naar het realisme. Omdat ik alle zaken uit de gewone leven leuk vind, wil ik alles vastleggen op doek, board, hout of andere materialen.

Neem contact op (o.v.v. Dina de Vreeze)