Jeannet de Haas

Ik werk als verpleegkundige en in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, een van mijn grote hobby’s is keramiek.

Dit doe ik al vele jaren met veel plezier en kan me goed herinneren dat mijn 1e werkstuk uit de raku-ton kwam. Wat een verrassing hoe keramiek onder invloed van hitte, zaagsel en zuurstof zijn kleur ontwikkelt. Altijd een spannend moment!

Door de jaren heen ontwikkel je je eigen stijl en dat is erg leuk. Momenteel ben ik bezig om gezichtjes te leren maken op mijn figuren. Ik zie het als een volgende stap in m’n ontwikkeling. Dat is best moeilijk, zeker als het een klein hoofd is. Verder vind ik het erg leuk om dingen te maken die op een pin in de tuin kunnen.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Momenteel ben ik bezig met de volgende stap in mijn ontwikkeling, het weergeven van karakters en expressie in de gezichten van mijn beelden.

Verder maak ik graag objecten voor in de tuin.”

neem contact op (ov.v. Jeannet de Haas)